Tarieven

GOEDKOPE VERHUISBEDRIJF TARIEVEN!

Goedkoop verhuizen zonder zorgen? Verhuisbedrijf Zaanstad verzorgt uw verhuizing tot in de details met goedkope verhuizers. Neem vandaag nog contact met ons op en wij zoeken samen met u naar de meest voordelige optie voor uw verhuizing. Kwaliteit staat bij ons altijd voor op. Dat betekent dat wij zorgen voor betrouwbare verhuizers die van aanpakken weten. Met een vriendelijke en behulpzame service helpen wij u graag met de verhuizing. Particulier, zakelijk of seniorenverhuizing. Omdat wij werken met flexibele en ervaren verhuizers zijn wij in staat de prijs zo laag te houden.                           

VERHUIZER – €29,- per uur

Ons personeelsbestand bestaat uitsluitend uit gemotiveerde en fysiek sterke krachten. Omdat onze verhuizers op oproepbasis werken, kunnen we tegen scherpe tarieven werken. Wij werken hierdoor met goedkope verhuizers. Ons personeel verzorgt uw verhuizing tot in de details en dat gebeurd vakkundig. Onze verhuizers zijn goed ingelicht over de wettelijke bepalingen omtrent de verhuisvoorwaarden en ze zijn verantwoordelijk voor een schadevrije en voorspoedige verhuizing. Voor een goedkope verhuizing zit u goed bij ons.

Voordelen verhuisbedrijf Zaanstad

  • Betrouwbare verhuizers
  • Opgeleide en ervaren verhuizers
  • Professioneel materiaal
  • Snelle verhuisservice

VERHUISWAGEN

Halve dag €95,- (Maximaal 4 uren)                                                   

Hele dag €125,-                                                                                 

Weekend €145,-

Onze verhuiswagens hebben een laadruimte van 22 m³ en beschikken over een laadklep. Ze zijn uitgerust met alle verhuismaterialen die nodig zijn om uw inboedel vakkundig en schadevrij te verhuizen. De verhuismaterialen, rolmateriaal, steekwagen, verhuisdekens, spanmateriaal en gereedschap zijn inbegrepen. Goedkoop verhuizen doet u bij ons!